Heti mozipremier 2015. október 8. - 14.

Ezen a héten valószínűleg mindenki talál magának néznivalót. Főzős, animációs, gengszteres, egysnittes és dínós film is kerül a mozikba, illetve IMAX-be is érdemes menni.

- Az ételművész (Burnt): gasztrodráma Bradley Cooperrel. Máskor egyből rohannék rá, de a mostani premierek között több olyan is van, ami jobban érdekel ennél.

- Hotel Transylvania 2 - Ahol még mindig szörnyen jó (Hotel Transylvania 2): az első rész nem volt rossz, de nem is tetszett különösebben, így ezt könnyű szívvel kihagyom.

- Legenda (Legend): Tom Hardy dupla főszerepben a '60-as évekbeli Londonban. Alap, hogy nézős.

- Victoria: 140 perc vágás nélkül? Ezt látnom kell!

- Jurassic város (Age of Dinosaurs): két évvel ezelőtti Asylum-film, amit gondolom a Jurassic World sikere miatt küldenek most a hazai mozikba.

- Kötéltánc (The Walk): erről a történetről már láttam egy szuper dokumentumfilmet, és a trailer alapján nem hiszem, hogy a Kötéltánc a látványon kívül sok újat tudna mutatni, de azért érdekel Robert Zemeckis verziója is.

- Sétáló agyhalottak (The Walking Deceased): egy paródiának nem ártana viccesnek lennie... Oké, a trailerben volt 1-2 korrekt poén, de összességében inkább tűnik kínosnak, mint humorosnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése